Vásárlás Menete

Normál bababolt ként üzemelünk/NEM BEMUTATÓ TEREM/, ezért a személyes vásárlást tekintjük elsődlegesnek!!! A MEGJEGYZÉST AZON ÉRDEKLŐDŐKNEK ÍRTUK KI, AKIK MÁS JÓVAL OLCSÓBB WEBSHOPPBAN SZERETNÉNEK VÁSÁROLNI, DE NÁLUNK SZEMÉLYESEN IS MEG SZERETNÉK TEKINTENI AZ ADOTT TERMÉKET. ITT FELVETŐDIK EGYES EGYSÉGEK ÁRKÉPZÉSÉNEK ÉRDEKESSÉGE, MERT SZINTE NYERESÉG VAGY ADÓZÁS NÉLKÜL IS TUDNAK ÜZEMELNI, EZT KÉRJÜK VEGYÉK FIGYELEMBE!

HA A HONLAPON KINÉZETT VALAMILYEN TERMÉKET ÉS MEGSZERETNÉ TEKINTENI ÉLŐBEN, AKKOR EGGYEZTESSEN ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN, HOGY AZ A BOLTBAN LEGYEN MIKOR JÖN!! /HELYSZÜKE MIATT, MINDEN TERMÉK NINCS A BOLTBAN!/

A boltunk címét a ,,kapcsolat menü alatt megtalálod, további segédletekkel. Itt a közel teljes árú palettánkat megtekintheted, kipróbálhatod és megvásárolhatod, de ha csak tanácsra van szükséged, akkor is szívesen állunk rendelkezésedre. Nálunk szinte minden azonnal elvihető, csak minimális árú cikk az ami csak rendelésre elérhető. /Sokknak ez nagyon fontos/

ÉLJ A FOGLALÁS LEHETŐSÉGÉVEL!!!!!!

Ha valamely árú cikk megtetszik, foglald le a vételár 10%-ával és 30-nap alatt kell a teljes vételár teljesítése ellenében elszállítani a lefoglalt árút, így biztosan a TIÉD lesz. Ne maradj le róla.

WEBES RENDELÉS LEADÁSA ELŐTT MINDENKÉPP OLVASD EL AZ ÁLLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET ÉS DÖNTD EL, HOGY NEKED MELYIK AZ ELŐNYÖSEBB A SZEMÉLYES VAGY A WEB-ES VÁSÁRLÁS!

Webes rendelést ruházati, textil és olyan  árura, amelynél szín és méret megadása szükséges, kizárólag csak telefonos egyeztetés után teljesítünk!!

Folyamatosan változó szín, ár és méret választék miatt/ Esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk a termékeken feltüntetett adatok a mérvadók. A változtatás jogát fenn tartjuk!!

Köszönjük megértésüket!!!!

Mielőtt a honlapunkon rendelne, hozzon létre egy felhasználói fiókot, amit a regisztráció menüpont alatt tehet meg. Ha megkapta a jelszavát, akkor belépés után be kell állítsa a web-es rendeléshez szükséges számlázási és kézbesítési címet. Ha ezt nem teszi meg a rendszer a rendelését automatikusan törli!!!!

FIGYELEM FONTOS!!!!

WEBES RENDELÉS LEADÁSÁNÁL A RENDSZER TÉVESEN KÉR KÜLÖMBÖZŐ FITETÉSI FOMÁKAT, AMIT EDDIG NEM SIKERÜLT KIKÜSZÖBÖLNÜNK, EZÚTON HÍVJUK FEL A FIGYELMÜKET, HOGY NÁLUNK CSAK UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSI MÓD VAN, NEM KELL ELŐRE FIZETNI!!! A KÁRTYA SZÁMOT ÉS MÁS FIZETÉSRE VONATKOZÓ ADATOT NEM KELL MEGADNI!!!!!

Személyes átvétellel a boltban, készpénzes fizetés mellet, nyitva tartási időben, vagy telefonon egyeztetett időpontban. Előtte a Pillanatnyi árukészletről, mindenképp érdeklődj! /Nagyobb terjedelmű árú cikkek esetében Pl. szobabútor/

 

A KISZÁLLÍTÁST FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI! A FELTÜNTETETT ÁRAK 2018.03.19-TŐL ÉRVÉNYESEK!!!!

Díjszabás belföldi csomagszállításra

ALAPDÍJ:

Súlyhatár: 0-40kg egységesen 1300ft

FONTOS TUDNI: HOGY OLYAN RENDELÉSNÉL, AHOL A RENDELT TERMÉK TÖBB DARABOS CSOMAGOLÁSBAN VAN, OTT EZ AZ ÖSSZEG ANNYISZOR KERÜL FELSZÁMOLÁSRA!

  Utánvétkezelés: nettó árban+27% ÁFA

Utánvét sávok

HUF/érték

0 -10.000 Ft

150ft+áfa 

10.001 – 30.000 Ft

250ft+áfa

30.001 – 60.000 Ft

400ft+áfa

60.001 – 100.000 Ft

550ft+áfa

100.001 – 150.000 Ft

700ft+áfa

 

150.000 Ft felett 0,8%

Pótdíjak:  NEM KERÜLNEK FELSZÁMÍTÁSRA!!

Fizetés utánvétellel: Az eladó a megrendelés rögzítése után a terméket elküldi a szállítási címre. A vevő a számla szállítási díjjal növelt értékét a csomag átvételekor köteles készpénzben kifizetni. Ha előleg utalásra került sor a bolt a feledás előtt annak összegével csökkentettként adja fel a terméket, a blokkon a teljes vételár fog szerepelni!!