Szeretettel Köszöntjük Honlapunkon

 FONTOS VÁLTOZÁS A KISZÁLLÍTÁSBAN, OLCSÓBBAK LETTÜNK!!! MINDEN INFORMÁCIÓT MEGTALÁL A VÁSÁRLÁS MENETE MENÜPONTBAN!!

VÁLOGASS, SAJÁT MÁRKÁS/BABYCRUISER/ BABAKOCSIAINK KÖZÖTT, MINŐSÉG, ALACSONY ÁRON! KIMELT TERMÉKEK, FUN, GENUA, SPRINTER, ZOOM, NASTELLA, PRÉMIUM, STARS.

WELCOME BABY  Várandós csomag, átvevő pont!! ÁTVEHETED INGYENES BEMUTATÓ ÉS ISMERET TERJESZTŐ CSOMAGODAT,  teli meglepetésekkel! DE NEM CSAK KISPESTIEKNEK!!! BABABOLTUNKBAN, babakocsi, gyermekülés, bababútor, ruházati és textil árúk, pelenka, valamint különböző felszerelési és ápolási termékek kaphatók. 

 

Márkák:ÚJ MÁRKÁK A TERMÉK PALETTÁN, BABYCRUISER, TOMI, KUNERT, MIKRUS, WIEJAR,LORELLI, BABY DESIGN, CHIPOLINO, BERTONI, DORJAN, ROAN, KERESD A TERMÉKEINK KÖZÖTT, FELTÖLTÉS FOLYAMATOSAN!!! VÁLTOZÁS A KISZÁLLÍTÁSBAN, OLCSÓBBAN KAPHATOD MEG A CSOMAGOT. BŐVEBBEN A VÁSÁRLÁS MENETE MENÜPONT ALATT!!

  • ADBOR;MIKRUS,WIEJAR,LORELLI,CHIPOLINO,TOMI,BABYMIX,KAREX;TOMMEE TIPPEE,PHILIPS AVENT,MAM,PHILIPPO,
  • KINDER MÖBEL,PIHETEXT,RAF-POL,CEBA,SENSILLO,HUGGIES,Bright Starts,Berber,Babymix;Römer,Britax,PegPerego,
  • KLUPS,BOMIKO,MOLFIX,DADA,NEOGRANORMON,BOBOBABY,BEBESSI,NANDU,ESPIRO,
  • CONECO,ROBA,BABY DESIGN,Maxicosi,Smoby,Concord,FisherPrice,Drevex,FRESHMAKER,SANTAL,CARREFOUR,LABELL,PANDA,
  • Kengurugold,Maugli,Graco,Chicco,Symbaba,Quinny,Bergon, Nuk,Nuby, Mam,Tommee Tippee,Baby ono,Playshoes,
  • Baby Bruin,Medela,Reer,Cactus clone,Disney,Pierre cardin,Bebessi,Sudo,Tomy,AQUELLA, STB...márkájú babakocsik, kiságyak, kókuszmatrac, felszerelési és ápolási cikkek, valamint ÚJ ruházati és textil termékek forgalmazása. A teljesség igénye nélkül verhetetlen árakon. Új Pierre Cardin, SIMBABA,  stb...termékek forgalmazása rendelésre vagy a raktár készlet erejéig a honlapon jelezzük! Szóval itt mindent megtalál, ne járja feleslegesen a várost.smiley

látogató számláló

                    

Cylex Silver Díj