Vásárlási Információk

Személyes átvétellel a boltban, kézpénzes fizetés mellet, nyitva tartási időben, normál bolti vásálás során.

Előtte a Pillanatnyi árukészletről mindenképp érdeklődj!/szín; méret, stb.../ A honlapon feltüntetett készlet nem minden esetben tükrözi a pillnatnyi készletet, lehet, hogy a kívánt termék nincs készleten, de helyette más cikk kapható, ami a honlapon esetleg nem szerepel!

2 FUTÁRSZOLGÁLATTAL: Merendelés előzetes telefonos egyeztetés útján!

Kiszálítás menete: A bolt csomagolási díjat nem számít fel. A futárszolgálat kiszállítás előtt a vevőt értesíti a kiszállítás időpontjáról. Az átvétel során kerűl az utánvételi összeg kiegyenlítésre. Az átvétel során ellenőrizze a csomag állapotát, ha sérülést észlel, afutárral vetessen fel jegyzőkönyvet és haladéktalanúl értesítse a bolt tulajdonosát a 06-30-6777318 számon.

  • Futár szolgálattal, díjszabást  a vásárlás menete menüpontban tekintheti meg!! Akár már másnap az ÖN othonában lehet a kívánt termék.

Mindegyik szállítóval a megrendelt terméket becsomagolva, biztosított csomagként küldjük el. Mindegyik estben csak tájékoztató díjat lehet megtekinteni, végleges ár csak a feladás során realizálódik!!!/súly, terjedelem, érték alapján változhat/

Fizetés utánvétellel: Az eladó a megrendelés rögzítése után a terméket elküldi a szállítási címre.A vevő a számla szállításí díjjal növelt értékét a csomag átvételekor köteles készpénzben kifízetni. Ha előleg utalásra került sor a bolt a feledás előtt annak összegével csökkentettként adja fel a terméket, a blokkon a teljes vételár fog szerepelni!!