Vásárlás Menete

Normál bababolt ként üzemelünk/NEM BEMUTATÓ TEREM/, mi a személyes vásárlást tekintjük elsődlegesnek!!!

HA A HONLAPON KINÉZETT VALAMILYEN TERMÉKET, MEGSZERETNÉ TEKINTENI ÉLŐBEN, AKKOR EGGYEZTESSEN ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN, HOGY AZ A BOLTBAN LEGYEN MIKOR JÖN!! /HELYSZÜKE MIATT, MINDEN TERMÉK NINCS A BOLTBAN!/

A boltunk címét a ,,kapcsolat menü alatt megtalálod, további segédletekkel. Itt a közel teljes árú palettánkat megtekintheted, kipróbálhatod és megvásárolhatod, de ha csak tanácsra van szükséged, akkor is szívesen állunk rendelkezésedre.

ÉLJ A FOGLALÁS LEHETŐSÉGÉVEL!!!!!!

Ha valamely árú cikk megtetszik, foglald le a vételár 10%-ával és 30-nap alatt kell a teljes vételár teljesítése ellenében elszállítani a lefoglalt árút, így biztosan a TIÉD lesz. Ne maradj le róla.

WEBES RENDELÉS LEADÁSA ELŐTT MINDENKÉPP OLVASD EL AZ ÁLLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET ÉS DÖNTD EL, HOGY NEKED MELYIK AZ ELŐNYÖSEBB A SZEMÉLYES VAGY A WEB-ES VÁSÁRLÁS!

Webes rendelést ruházati, textil és olyan  árura, amelynél szín és méret megadása szükséges, kizárólag csak telefonos egyeztetés után teljesítünk!!

Folyamatosan változó szín, ár és méret választék miatt/ Esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk a termékeken feltüntetett adatok a mérvadók. A változtatás jogát fenn tartjuk!!

Köszönjük megértésüket!!!!

Mielőtt a honlapunkon rendelne, hozzon létre egy felhasználói fiókot, amit a regisztráció menüpont alatt tehet meg. Ha megkapta a jelszavát, akkor belépés után be kell állítsa a web-es rendeléshez szükséges számlázási és kézbesítési címet. Ha ezt nem teszi meg a rendszer a rendelését automatikusan törli!!!!

FIGYELEM FONTOS!!!!

WEBES RENDELÉS LEADÁSÁNÁL A RENDSZER TÉVESEN KÉR KÜLÖMBÖZŐ FITETÉSI FOMÁKAT, AMIT EDDIG NEM SIKERÜLT KIKÜSZÖBÖLNÜNK, EZÚTON HÍVJUK FEL A FIGYELMÜKET, HOGY NÁLUNK CSAK UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSI MÓD VAN, NEM KELL ELŐRE FIZETNI!!! A KÁRTYA SZÁMOT ÉS MÁS FIZETÉSRE VONATKOZÓ ADATOT NEM KELL MEGADNI!!!!!

Személyes átvétellel a boltban, készpénzes fizetés mellet, nyitva tartási időben, vagy telefonon egyeztetett időpontban. Előtte a Pillanatnyi árukészletről, mindenképp érdeklődj! /Nagyobb terjedelmű árú cikkek esetében Pl. szobabútor/

 

A KISZÁLLÍTÁST FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI!

MULTIFUNKCIÓS BABAKOCSIK SZÁLLÍTÁSA, 4000FT-OS EGYSÉGÁRBAN TÖRTÉNIK, HOGY A VEVŐINK JÓL JÁRJANAK!!!

Díjszabás belföldi csomagszállításra

súlykategória

  • Budapest-Vidék
  • Budapest - Budapest
  • Vidék - Budapest                                      
0-5 kg                                 1700 Ft / Cím                            
5-10 kg                               1840 Ft / Cím                               
10-25 kg                             2100 Ft / Cím                             
25-35 kg                             2850 Ft / Cím                             
35-80 kg                             4450 Ft / Cím                                                          
80-150 kg                           8100 Ft / Cím                           
150-300 kg                        10950 Ft / Cím                         
300,1-500 kg                     14300 Ft / Cím                      
1 raklap; max.500 kg     16200 Ft / Cím      
 
A feltüntetett árak BRUTTÓ árak!!
A FUTÁRSZOLGÁLAT A VITELDÍJ MEGHATÁROZÁSÁHOZ, TÉRFOGATSÚLYT HASZNÁL, AMI NEM A VALÓS SÚLY, HANEM TERJEDELEM ALAPJÁN KERÜL KISZÁMÍTÁSRA A KÖVETKEZŐ KÉPLET ALAPJÁN:
Nagy terjedelmű és könnyű küldemények súly meghatározása esetén =

hosszúság (cm) × szélesség (cm) × magasság (cm)   = súly (kg)

5000

  Utánvétkezelés: NETTÓ 200FT+27% ÁFA, A FELTÜNTETETT ÁR, TARTALMAZZA!!!

Pótdíjak:  NEM KERÜLNEK FELSZÁMÍTÁSRA!!

PL. DOBOZ MÉRET: 50X50X100CM=250000KG/5000= 50KG VITELDÍJ/4450FT

Fizetés utánvétellel: Az eladó a megrendelés rögzítése után a terméket elküldi a szállítási címre. A vevő a számla szállítási díjjal növelt értékét a csomag átvételekor köteles készpénzben kifizetni. Ha előleg utalásra került sor a bolt a feledás előtt annak összegével csökkentettként adja fel a terméket, a blokkon a teljes vételár fog szerepelni!!