Vásárlás Menete

Normál bababolt ként üzemelünk/NEM BEMUTATÓ TEREM/, mi a személyes vásárlást tekintjük elsődlegesnek!!!

HA A HONLAPON KINÉZETT VALAMILYEN TERMÉKET, MEGSZERETNÉ TEKINTENI ÉLŐBEN, AKKOR EGGYEZTESSEN ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN, HOGY AZ A BOLTBAN LEGYEN MIKOR JÖN!! /HELYSZÜKE MIATT, MINDEN TERMÉK NINCS A BOLTBAN!/

A boltunk címét a ,,kapcsolat menü alatt megtalálod, további segédletekkel. Itt a közel teljes árú palettánkat megtekintheted, kipróbálhatod és megvásárolhatod, de ha csak tanácsra van szükséged, akkor is szívesen állunk rendelkezésedre.

ÉLJ A FOGLALÁS LEHETŐSÉGÉVEL!!!!!!

Ha valamely árú cikk megtetszik, foglald le a vételár 10%-ával és 30-nap alatt kell a teljes vételár teljesítése ellenében elszállítani a lefoglalt árút, így biztosan a TIÉD lesz. Ne maradj le róla.

WEBES RENDELÉS LEADÁSA ELŐTT MINDENKÉPP OLVASD EL AZ ÁLLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET ÉS DÖNTD EL, HOGY NEKED MELYIK AZ ELŐNYÖSEBB A SZEMÉLYES VAGY A WEB-ES VÁSÁRLÁS!

Webes rendelést ruházati, textil és olyan  árura, amelynél szín és méret megadása szükséges, kizárólag csak telefonos egyeztetés után teljesítünk!!

Folyamatosan változó szín, ár és méret választék miatt/ Esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk a termékeken feltüntetett adatok a mérvadók. A változtatás jogát fenn tartjuk!!

Köszönjük megértésüket!!!!

Mielőtt a honlapunkon rendelne, hozzon létre egy felhasználói fiókot, amit a regisztráció menüpont alatt tehet meg. Ha megkapta a jelszavát, akkor belépés után be kell állítsa a web-es rendeléshez szükséges számlázási és kézbesítési címet. Ha ezt nem teszi meg a rendszer a rendelését automatikusan törli!!!!

FIGYELEM FONTOS!!!!

WEBES RENDELÉS LEADÁSÁNÁL A RENDSZER TÉVESEN KÉR KÜLÖMBÖZŐ FITETÉSI FOMÁKAT, AMIT EDDIG NEM SIKERÜLT KIKÜSZÖBÖLNÜNK, EZÚTON HÍVJUK FEL A FIGYELMÜKET, HOGY NÁLUNK CSAK UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSI MÓD VAN, NEM KELL ELŐRE FIZETNI!!! A KÁRTYA SZÁMOT ÉS MÁS FIZETÉSRE VONATKOZÓ ADATOT NEM KELL MEGADNI!!!!!

Személyes átvétellel a boltban, készpénzes fizetés mellet, nyitva tartási időben, vagy telefonon egyeztetett időpontban. Előtte a Pillanatnyi árukészletről, mindenképp érdeklődj! /Nagyobb terjedelmű árú cikkek esetében Pl. szobabútor/

 

A KISZÁLLÍTÁST FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI! A FELTÜNTETETT ÁRAK A NAGYMÉRETŰ ÖVMÉRETET MEGHALADÓ TERMÉKEKNÉL ELTÉRNEK,/MULTIFUNKCIÓS BABAKOCSIK, BÚTOROK/!!!!

 

Díjszabás belföldi csomagszállításra

ALAPDÍJ:

Súlyhatár: 0-40kg egységesen 1300ft

FONTOS TUDNI: HOGY OLYAN RENDELÉSNÉL, AHOL A RENDELT TERMÉK TÖBB DARABOS CSOMAGOLÁSBAN VAN, OTT EZ AZ ÖSSZEG ANNYISZOR KERÜL FELSZÁMOLÁSRA!

  Utánvétkezelés: nettó árban+27% ÁFA

Utánvét sávok

HUF/érték

0 -10.000 Ft

150ft+áfa

10.001 – 30.000 Ft

250ft+áfa

30.001 – 60.000 Ft

400ft+áfa

60.001 – 100.000 Ft

550ft+áfa

100.001 – 150.000 Ft

700ft+áfa

 

150.000 Ft felett 0,8%

Pótdíjak:  NEM KERÜLNEK FELSZÁMÍTÁSRA!!

Fizetés utánvétellel: Az eladó a megrendelés rögzítése után a terméket elküldi a szállítási címre. A vevő a számla szállítási díjjal növelt értékét a csomag átvételekor köteles készpénzben kifizetni. Ha előleg utalásra került sor a bolt a feledás előtt annak összegével csökkentettként adja fel a terméket, a blokkon a teljes vételár fog szerepelni!!